Мястото, където се срещат качеството, увереността и естетиката.

Заедно с нашия опитен екип сме тук, за да превърнем в традиция предлагането на най-доброто качество на най-добра цена.
Ние предлагаме внимателно подбрани висококачествени естествени камъни от цял свят. Пренасяме изяществото на природата във Вашите домове.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

Благодарение на нашия професионален и експертен екип, ние сме в крак с иновациите.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТА

С мотото „Всеки клиент е единственият ни клиент“, ние извършваме услугата си по най-добрия начин и с най-голяма страст.

ШИРОКА ПРОДУКТОВА ГАМА

Богата ни продуктова гама ще отговори на всеки вкус и стил.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ

Значението, което отдаваме на човека и природата са водещи фактори за устойчивото ни развитие.

ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Внимателно подбраните естествени камъни са в най-красивата цветова гама.

МРАМОР

Тук ще намерите мраморни изделия с различни цветове и яркост.

Мраморът е естествен минерал, образуван под земята по време на процеса на формиране на света. След като големите блокове, извлечени от земята, бъдат грубо обработени във фабриките, те украсяват жилищното пространство на потребителя с фината изработка на мрамор. Намира широко приложение в сгради и общи части като фасади на сгради, мокри-сухи подове, вътрешно приложение (кухня, баня, градински коридор, стъпало, перваз, стълби и подови настилки).

ГРАНИТ

Гранитът е широко приложим естествен продукт. При нас ще го откриете в богато разнообразие, за да реализирате Вашите елегантни и луксозни проекти. Свържете се с нас за цени на гранит.
Гранитът е естествен минерал, образуван от комбинацията от различни минерали в геоложката формация на земята, продължила милиони години. Гранитът е най-твърдият и издръжлив строителен материал на земята, търсен през цялата история, който има здрава структура и естетически вид с богатата цветова гама. Гранитът е богат на физически характеристики като отразяване на светлината и запазване на яркостта си за дълго време,не променя външния си вид.

ТРАВЕРТИН

Травертинът е един от най-предпочитаните видове естествен камък за вътрешни и външни приложения от миналото до днес. В историята той е бил използван най-вече от римляните при изграждането на театри, храмове, бани и паметници. Много интериорни и екстериорни архитекти предпочитат травертин, който има античен вид. В области на общата употреба се прилага като стенни покрития, подови настилки на басейни и стълбища на басейни, дворове и градини, бани и душове, медальони, камини и подови настилки.

Травертин може да се използва във всеки дизайн за баня, кухня или подови настилки. Благодарение на естетическия си вид е подходящ за стълбищни стъпала, стенни облицовки, градински и терасови площи.

ЧИМСТОН

Чимстон е един от най-популярните камъни в последно време. Тук ще го откриете в различни цветове и текстури. Здарвината, красотата и антибактериалните му свойства го правят предпочитан за плотове и настилки.